03/16 2018
JADŁOSPIS
19.03. - 23.03.2018 r.
PONIEDZIAŁEK
Zupa jarzynowa z natką pietruszki
Makaron z twarogiem i polewą jogurtową
Kompot owocowy, marchewka do chrupania
WTOREK
Zupa koperkowa z natką pietruszki
Ryż, potrawka z indyka z warzywami
Woda z cytryną, jabłko
ŚRODA
Rosół drobiowy z makaronem i natką pietruszki
Ziemniaki posypane koperkiem
Pieczone udko kurczaka
Surówka z marchewki i jabłka
Herbata owocowa
CZWARTEK
Zupa wiejska z natką pietruszki
Ryż curry, filet z kurczaka w ziołach
Sałata lodowa z sosem vinegret
Woda z miętą
PIĄTEK
Zupa grochowa
Ziemniaki z koperkiem
Ryba smażona
Surówka z kapusty kiszonej i pora
Herbata miętowa