03/15 2019
18-22.03.2019r.
PONIEDZIAŁEK
Zupa jarzynowa (7,9)
Makaron z polewą truskawkową (1,7)
Herbata owocowa, marchewka
WTOREK
Krupnik ryżowy (9)
Ziemniaki z koperkiem
Kotlet mielony (1,3)
Mizeria (7)
Napój owocowy
ŚRODA
Zupa pomidorowa z makaronem (1,7,9)
Ziemniaki z koperkiem
Kurczak pieczony
Marchewka z groszkiem (1,7)
Herbata rumiankowa, jabłko
CZWARTEK
Zupa kalafiorowa (7,9)
Spaghetti bolognese (1)
Napój owocowy, ogórek świeży
PIĄTEK
Zupa wiejska (1,9)
Ziemniaki z koperkiem
Filet rybny w chrupiącej panierce (1,4)
Surówka z kapusty kiszonej, cebuli i jabłka
Herbata miętowa